Welkom!

 

Hi, welkom op sparkleallday.nl! Ik ben Sylvia, 20 jaar en woon in Arnhem. Ik studeer Levensmiddelentechnologie in Wageningen en doe af en toe modellenwerk. Ik hou van kleding maken, lezen, diy’en en natuurlijk schrijven. Al van kinds af aan schreef ik korte verhalen, ook schreef ik in mijn jonge jaren ‘nieuws’ op een (lach niet) fansite van Habbo, schreef ik de verslagen van mijn voetbalteam en heb ik meerdere blogs gehad.
Ik ben ontzettend impulsief, als ik een idee in mijn hoofd heb dan zorg ik dat die ook omgezet wordt tot werkelijkheid. Zodoende dat ik ook heb geblogd met verschillende domeinen. Achteraf kwam ik erachter dat ik snel was uitgekeken op het onderwerp waar mijn blog over ging en dat mijn motivatie verdween. Daarom kwam het idee om een all-round en persoonlijke blog te beginnen. Ik zal hierop gaan bloggen over alles wat er op het moment speelt in mijn leven. Dit kan zijn over mijn studie, over modellenwerk, inspiratieposts wat betreft interieur/ fashion, verschillende DIY’s, eten, ├ęcht alles komt aan bod.

Ik hoop dat je ervan geniet om rond te kijken op mijn blog, de posts leuk vind en inspiratie op kan doen. En vergeet niet: sparkle all day!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *